Возачите роволтирани: Автопатот Скопје-Тетово неисчистен од снегот (ВИДЕО)

Автопатот Скопје-Тетово втор ден не е исчистен од снегот и предизвикува вистинска опасност за возење.

Слична ситуација и во градот Тетово каде движењето на возилата се одвива многу тешко.

Граѓаните роволтирани на социјалните мрежи постојано објавуваат фотографии и видеа од (НЕ) справувањето на власта со снегот кој се уште не прекинато паѓа низ целата земја.

cheap nike free run 5.0