Според weather.com или популарниот American Weather Chanel кој се смета за еден од најточните метереолошки телевизии, користејќи податоци од сателит ја одредува точната временска состојба на секаде во светот, вечерва за Скопје предвиде дека ќе врне снег.

Погледнете од фотографиите подолу точно во колку саат можеме да очекуваме: