Војници висат на јаже од армискиот хеликоптер - Атрактивна вежба на АРМ

Денеска АРМ изведува интересна вежба со армискиот хеликоптер кој на јаже пренесува неколку војници подредени еден до друг. 


Скопјани беа сведоци на оваа атрактивна вежба на нашите специјални војници кои неколку часа надлетуваа над Карпош и Центар.