Од „ЈП Водовод и канализација“ информираат  дека водоводниот приклучок Ф-400мм., кој беше најавен за денес 14.12.2017, на ул.Бутелска раскрсница со Александар Урдаревски, во населба Бутел 1, се одложува поради технички причини.