Во животот не добив сѐ што посакав, но добив сѐ што ми е потребно

Барав сила.

Бог ми ги даде тешкотиите кои ме направија силна личност.

Барав мудрост.

Бог ми ги даде проблемите на кои треба да им најдам решение.

Барав богатство.

Бог ми даде ум и тело.

Барав храброст.

Бог ми ги даде препреките кои требаше да ги совладам.

Барав љубов.

Бог ми ги даде луѓето на кои треба да им помогнам.

Барав услуги.

Бог ми даде можности.

Не добив точно она што побарав. Но, добив се што ми беше потребно.

cheap nike free run 5.0