Во Скопје шест огнови на отворено гореа одеднаш (видео)

Вчера во Скопје се појавија шест огнови на отворено одеднаш.

Брзата реакција на инспекцијата и пожарникарите ги стави под контрола, но тие и понатаму остануваат едни од главните причинители на атмосферското загадување во градот.

Пријавете огнови на отворено на 193.

nike air max 1 sale