Во петок прскање против комарци во Скопје

Град Скопје информира дека во петок на територија на градот ќе се врши авионска и тереристична дезинсекција против ларви од комарци.

Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекција, таа  ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни во истиот термин.

Се известуваат пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

nike air max 1 sale