Во Аеродром масовна дезинфекција

Интензивно се чистат и се дезинфицираат јавните површини во општината Аеродром.
Со дезинфекција се опфатени сите детски и спортски игралишта, контејнерите, кантите за отпадоци, како и целокупната урбана опрема.
Чистењето и дезинфекција на улиците продолжува и во наредените денови.
Здравјето на граѓаните, пред сè!