ВНИМАВАЈТЕ: Крави на автопатот Скопје - Велес (фото)

Корисниците на групата на Facebook Ѕидот на сообраќајниот срам, предупредуваат дека на автопатот од Скопје до Велес има крави, кои можат сериозно да ја загрозат безбедноста во сообраќајот.

nike air max 1 sale