Со центарален митинг, ВМРО-ДПМНЕ ќе ја заврши изборната кампања.

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ вечерва ќе одржи митинг во Скопје пред Валдата.

Митингот ќе почне во 20 часот, а обраќање ќе има и лидерот на партијата, Никола Груевски.