Вистинско место за викенд-релаксација во Скопје

На само 20-тина километри од центарот на градот, реката Треска и езерото Матка се едни од најпосетуваните скопски места за викенд-релаксација.

Она што е интересно е дека оваа година скопјани ги надуваа гумите и ги распослаа пешкирите и направија вистинска атмосфера.

Па доколку сеуште немате идеја за одмор, реката Треска ве очекува!

nike air max 1 sale