Вистинска снежна идила: Кон Пониква сѐ е бело!

Снежна покривка утрово има во повеќе делови од земјава. Повисоките планински места се во прекрасен идиличен бел амбиент. 

Погледнете како изгледа патот кон Пониква, близу Кочани, каде снежната покривка е малку подебела, а глетката потсетува на вистинска зима: 

Фото: ФБ група „Патувања низ Македонија“