Кафе бар Винил согласно своите заложеби да биде „бајк френдли“ локал од неодамна купи пумпа која е наменета за сите велосипедисти, фудбалери и останати спортисти, велат во објавата на фејсбук страната на локалот.

Секој што има потреба може да помине во Винил со својот велосипед да пие кафе и да си замине подготвен за спорт и рекреација.

Вистинска петка за овој интересен потег.