Викенд репертоар во кино „Милениум“

ПЕТОК: 

ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС 13:00 и 14:45, цена на билет: 150 ден.

СЀ ЌЕ БИДЕ ВО РЕД (3Д) 15:00 и 17:00, цена на билет: 200 ден.

СПЕКТРА 17:30 и20:00, цена на билет: 150 ден.

ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 (3Д) 20:00 и 22:20, цена на билет: 200 ден.

ЉУБОВ (3Д) 18+ 22:30 и 23:59, цена на билет:  200 ден.

САБОТА – НЕДЕЛА: 

ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 2 (3Д) 11:00 и 12:40, цена на билет: 200 ден.

СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН (3Д) 13:00 и 14:40, цена на билет: 200 ден.

СПЕКТРА 17:30 и20:00, цена на билет: 150 ден.

ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 (3Д) 20:00 и 22:20, цена на билет: 200 ден.

ЉУБОВ (3Д) 18+ 22:30 и 23:59, цена на билет:  200 ден.