DejaVu Capitol Mall

Најдобриот AFTERWORK PARTY продолжува и овој петок !
Балканската мега сензација MINISTARKE се тука за вас.
23.12.16 - почеток - 17:00ч.
Забавата продолжува со Dj Здравко.
Резервации на тел: 076-304-009, 078-242-536.

Club Avenue

Gnezdo Kitchen Bar

Забавата продолжува и овој петок. Заедно да го започнеме викендот со Бени Нон Стоп, ДиЏеј Брик и Вашето омилено гнездо, Гнездо Кујна Бар. Телефони за резервации, ги знаете, 078/306-010 и 02/3212-830, или преку порака на нашата фб страна.

XO - eXtra Ordinary Club


VOX Night Club

Петок 23.12
Ве повикувааме да го направиме најголемиот Mannequin Challenge во Македонија, а како специјален гостин ќе го имаме и Donplaya кој ќе не почести со краток музички перформанс. Позади грамофоните ќе бидат Dj Shorty P и DJ Irie Scratch од Sure Shotz Entertainment.

Сабота 24.12
Ве очекува култна вечер, заедно со Dj Slave и Dj Skitara

Резервации на 072/311 429

Станица 26