Вие не сте одговорни за нивното отровно однесување

Ова можеби некому му е потребно да го прочита денес...

Вие не сте одговорни за нивното отровно однесување.
Жал ми е ако светот направил да мислите така.
Вие сте прекрасна светлосна душа и ангелите можат да го видат тоа.
Тие многу ве сакаат.
Тие сакаат да знаат дека сè ќе биде во ред и дека работите ќе се променат за вас.
Среќата ве чека поради сета љубов која ја носите во срце.
Вие сте добра личност, а добрите луѓе заслужуваат добри работи.

~ Алијона Анџелика