(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Пречек на ракометните европски шампиони

Во секој момент се очекува пристигнувањето на Европскиот шамион Вардар на плоштад  во Скопје. Таму ќе ги пречека и македонската пејачка Викторија Лоба, која е подготвена да ја пее химната.

Во живо од пречекот на ракометарите на Вардар.

 

air max 90 essential sale