Видео: Владо Јаневски со нов романтичен спот за „Љуби, љуби“

 

Напиот познат пејач Владо Јаневски ги израдува фановите со нов видео запис. 

Именот станува збор за видео спот на песната „Љуби љуби“ која беше издадена минатата година.

Автор на текстот за песната е самиот Владо Јаневски, а во видео спотот главната улога ја има убавата моделка Алвона Балојани. 

Погледнете како изгледа најновото романтично остварување на безвременскиот романтичар.