Интересно неколкуминутно видео пристигна до нашата редакција. Видеото е напраевно од неколку млади скопјани кои сакаат да ни доловат како тие се забавуваат за време на викендот. 

- Видеото е доста забавно и вреди да се погледне, сметам дека е нешто ново за публиката, ни напиша Марио, кој е автор на ова видео. Погледнете: