Ноќеска, еден час после полноќ во центарот на Скопје, пред зградата на Владата на Република Македонија се случи тешка сообраќајна несреќа во која неколку лица се повредени.

Според информации од очевидците, непочитувањето на сообраќајната сигнализација и првенството на минување е причината за сообраќајна несреќа.

Од Министерството за внатрешни работи сеуште нема информации за несреќата. Погледнете го видеото кое беше објавено на facebook страната Skopje-Скопје.

Сообраќајна несреќа во центарот на Скопје.

Posted by Скопје - Skopje on Sunday, June 19, 2016