Видео: Судир меѓу четири возила на Бит Пазар

На социјалните мрежи беше објавено видео на кое може да се забележи четири возила учествувале во сообраќајна несреќа.

Сообраќајката се случила на Бит Пазар, а наскоро се очекуваат повеќе детали од Министерството за внатрешни работи.