ВИДЕО: Славје пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, голем број на граѓани ја слават победата

Група граѓани веќе ја слави победата во првиот круг на претседателските избори пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ која генералниот секретар на партијата, Игор Јанушев ја прогласи на прес конференција. Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Јохан Тарчуловски на Фејсбук ја пренесе атмосферата пред штабот на партијата.

Ајде браќа и сестри сите пред централен

Posted by Johan Tarculovski on Sunday, April 21, 2019