Видео: Скопјанец објави снимка од крадците кои среде бел ден му го ограбуваат домот

Скопјанец објави видео-снимка од неговата спалнба соба додека две лица претураат по домот. Лоповите влегле во неговиот стан, декативираќи го претходно алармот. Барале, претурале, додека скриената камера ги снима.

„Додека не бевме дома, овие двајца крадци влегле и провериле сѐ барајќи злато и пари. За среќа ништо не недостасува, но фактот што успеале да му го исклучат алармот покажува дека се професионалци. Камерата што ја имав скриено во спалната ги сними нивните лица, па полицијата лесно ќе ги пронајде“ – сопственикот.

Видеото е објавено на 30 октомври.

new nike air max 2019