ВИДЕО: „Само за искусни“ - потребна е умешност да се движите по тротоарите низ Кисела Вода

На родителите со колички воопшто не им е лесно. Овој скопјанец на својот Фејсбук профил постави видео, снимено од негова страна, за тоа како изгледа прошетката со колички по тротоарите во Кисела Вода. 

Паркирани автомобили на тротоари, а пешаци по улица, каде се ставаат во опасност и себе и своите деца. 

Погледнете го видеото: