Видео-презентација на новиот изглед на зградата на Општина Аеродром

 

Општина Аеродром по повод 16 години од своето постоење го презентираше награденото идејно решение на конкурсот за проектирање нова општинска зграда.

На видеото може да се види новата зграда, која за Општината ќе значи крај на високиот месечен наем, а за аеродромци - пристојни услови каде што ќе можат да ги добијат сите граѓански услуги.