Видео: Погледнете што направи оваа докторка на клинички, додека пациент со мозочен удар чека во ходникот

Хорор видео се појави на Youtube од клинички центар во Скопје. Погледнете како се третира пациент со мозочен удар. Според неофицијални извори младиот пациент доживеал уште еден удар во ходникот и сега е во кома. Ова е страшно!