Видео: Обликувајте го телото за само 15 минути дневно

Ригорозните диети секогаш завршуваат со преголема исцрпеност и откажување. За да ослабнете, секако е неопходна промена во вашето секојдневно мени, хранливи намирници кои ќе го поттикнат метаболизмот побрзо да работи, но сепак најважно е вежбањето.

Брзото темпо на живот кое подразбира премногу обврски и премалку време, најчесто е главната причина што не вежбаме. Сепак, благодарение на бројните програми и не е потребно да одвојувате премногу време за физичка активност. Еднаш кога ќе го навикнете телото на здрава исхрана, нема да ви биде потребна теретана, туку само 15 минути дневно. 

Овој тренинг е со висок интензитет, но ги топи калориите и го зацврстува телото. Како изгледаат вежбите погледнете во продолжение.