ВИДЕО: Нов упад во бугарска ТВ во живо на тема „Македонија на Македонците“

На социјалните мрежи се појави нова снимка од „упад“ во програма во живо на бугарски новинар од страна на маж кој очигледно реши јавно да ја брани Македонија!

„Македонија е на Македонците“, им порача тој облечен во мајца со знамето. 

Претходно видео од телевизиски прилог за бугарска телевизија за протестите во Скопје стана хит на социјалните мрежи.