(ВИДЕО) НЛО снимено над Скопје?

Пет летачки објекти вчеравечер беа забележани на небото над Скопје, прилично поголеми од патничките авиони, објави порталот А1ОН. Објектите летаа во права линија еден по друг, со голема брзина и околу нив имаше јака црвена светлина.

cheap nike air max 90