Видео: Неверојатна прослава на Велигден во Скопје

Навивачката група „Комити“ изминатата вечер со спектакуларен огномет на оригинален начин го прославија Велигден за кој оваа година моравме да останеме во своите домови.

Точно на полноќ низ целата населба Драчево започна огнометот со кој годинава се обележа еден од нашите најголеми христијански празници.

БРАВО!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on