Видео кое ќе ве разнежни: Да не заборавиме и на најмладите пациенти

Great Ormond Street Hospital Children’s Charity (GOSH Charity) неодамна го промовираше видеото посветено на малите пациенти. Желбата да се биде дома за празниците е огромна за нив.

Главните ѕвезди во ова видео се Миа и Еми, а доколку имате меко срце, ова видео сигурно ќе ве расплаче.