(ВИДЕО) Хумор со легендите Мешко и Мара Попара

Во „Викенд на мртовци“ беше легендарниот Тасе, во „Солунски патрдии“ го играше Секула, а нѐ смееше и како дел од екипата на „Женски оркестар“, „Хиирику“ и многу други… 

Во сеќавање на легендарниот Димче Мешковски кој почина неделава, се сеќаваме на еден скеч во кој ја смеат публиката заедно со сега починатата колешка Мара Попара, со Дади, со Благоја Чоревски.