Скопјанец навечер додека си го шетал кучето на кејот на Вардар налетал на гол гол човек како стои на шеталиштето. Голиот човек стоел на кејот само по бели чорапи.

Скопјанецот, кој успеал да направи видео од сето ова застанал да поразговара, но и да го посоветува: „Ама стави си картон таму, да не ти се гледа, и оди“. Каде се надлежните органи во нашата држава да го регулираат ова лудило?