Видео: Еве зошто не треба да им „блендирате“ на другите коли кога ќе видите полиција!

Погледнете и споделете со пријателите:

По ова ќе сфатите зошто не треба да им „блендирате“ на другите возила, кога ќе видите полициска контрола!

air max 90 essential sale