Видео: Електричен тротинет заврши врз автомобил

„Боемот“ синоќа на неговиот профил на Инстаграм објави видео на кое може да се забележи дека еден тротинет бил качен врз автомобил.

-Тротинетите се пластичен приказ зошто на Европа ѝ припаѓаме само географски, објави „Боемот“.