Видео: Едноставни вежби кои ќе ви го подобрат расположението за 20 минути

Се чувствувате тажно и без енергија? 

Кратка прошетка ќе ви помогне да се ослободите од лошото чувство. 

Но, доколку не сакате да го напуштите својот дом, ви препорачуваме едноставни вежби кои за 20 минути ќе го променат вашето расположение. Потребно ви е само малку простор во домот и желба за растегнување.