Хаосот во сообраќајот во Скопје е секојдневие. Некултурни возачи кои ги прекршуваат правилата на секоја раскрсница. Мешу нив и оние со дипломатски таблици, за кои нели, не важи законот. Можете ли да замислите колкава е казната за нас "обичните граѓани" за ваков прекршок?