(Видео) Двајца насилници крвнички тепаат девојче во училиште во Штип!

Од видеото се слуша дека девојчето било бремено, а едниот од момчињата ја удира со клоци по стомакот и се заканува дека ќе ја убие.

Линк до ова страшно видео, овде.

Се појави на твитер уште едно видео каде многу појасно се гледаат лицата на тепачите но и на девојчето кое е брутално нападнато.

Линк до второто видео овде.