(ВИДЕО) Багерите на полноќ почнаа да копаат кај Мајчин Дом

Жителите на скопската општина Аеродром од полноќ на социјалните мрежи постираат фотографии и видеа од багери кои ноќеска започнале со копање на парцелата кај Мајчин дом, каде според планот ќе се градо голем станбено деловен објект.