Снимкава е од утрово, влез на Скопје – Хиподром, обично возам побрзо до крај на лева лента – Автопат – но, утрово возев под дозволеното и десно, среќа, моментно се наежив од помислата што можеше да се случи ако возев како што возам. Само видов кога се разминавме дека е „Голф 3“ караван, светло сив со RKS регистрациј во близина е излезот за Арачиново или сакал назад на обиколница кон Косово.

Ова го напишал граѓанин, кој со камера во своето возило, снимил автомобил како вози во спротивен правец на автопат, на влезот во Скопје, утринава.