Видео: Автобус лета со 140 km/h на автопатот Скопје-Тетово

Порталот Тетова1 објави видео од автобус кој на автопатот Тетово – Скопје се движи со над 135 километри на час.

Видеото е направено од автомобил, а возачот се обидува да го следи автобусот, но му оди тешко. Патем покажува на брзиномерот со кој тој се движи, а тоа е 140 км на час. Автобусот дури и повеќе.

 

 

air max 90 essential sale