Велопикник утре на Средно Водно

Како дел од активностите во рамки на Европската недела на мобилноста 2017 утре на паркингот на Средно Водно ќе се одржи велопикник во организација на Гард Скопје. 

Стартот на велотурата е закажан за 9:30 пред објектот на ИЗИИС. 

Како што најави Град Скопје, по пристигнувањето на паркингот на Средно Водно, велосипедистите и рекреативците ќе имаат можност да погледнат промоција на велосипедските продавници и сервиси во Скопје, промоција на (не)формалните велосипедски водичи, да го истражат Водно со велосипед или пеш, да уживааат во музичката програма со диџеј и многу други активности.

Градот Скопје информира дека утре во периодот од 9:00 до 13:00 часот за сообраќај ќе биде затворен патот кон Средно Водно, на потегот од објектот на ИЗИИС до Средно Водно, како и патот од „Свети Пантелејмон“ до Средно Водно, освен за автобусите на ЈСП.

air max 90 essential sale