Во пресрет на најголемиот христијански празник, клубот VOX продолжува со Mashup Fridays забавите.

Dj Irie Scratch и Dj Fitty Flow се позади грамофоните на Вашиот омилен подиум, а на Вас е само да го резервирате присуството преку порака на fanpage-от или на 072/311-429.