Веганска пита со јаболка

Ако сте веган, а го обожавате мирисот на традиционалната пита со јаболка, погледнете го овој рецепт. Ако не сте, направете ја оваа брза и вкусна веганска пита со јаболка во која ќе може да уживаат и вашите пријатели вегани.