Важно соопштение за сите кои на утрешниот празник Илинден планираат да се возат со автобус

Поради државниот празник Илинден, автобусите од јавниот превоз утре ќе сообраќаат по неделен возен ред.

Дежурни ќе бидат три билетарници:
Транспортен центар од 7 до 19.30 часот
Зелен пазар од 7 до 19.30 часот
Ѓорче Петров од 7 до 13 часот.