Важна информација од АМСМ: Еден сообраќаен правец во прекин поради несреќа

АМСМ објави важна информација за возачите за прекин на регионалниот пат Струга - Дебар поради сообраќајна несреќа.

- На 08.12.2022 година од 07,45 часот на регионалниот пат Струга - Дебар кај с.Луково, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во прекин во двата правци, велат од АМСМ.

Повеќе детали се очекуваат од МВР во текот на денот.