Вардар син, насекаде зеленило...Скопје, некогаш (фото)

На некои скопјани им се допаѓа новото Скопје, на други не…Некогаш Вардар беше син, насекаде зеленило...Ќе се навратиме неколку години наназад и ќе ве потсетиме како некогаш изгледаше Скопје.

cheap nike air max 90