Вардар се сака од Келн па до Кина... Ајде, ајде Вардаре!

Солзи радосници, насмевки, песни... Вардар не сплоти сите. На социјалната мрежа фејзбук се појави уште едно интересно видео.

Вардар се сака од Келн па до Кина... Ајде, ајде Вардаре!