Вардар фанс: Овие момци заслужуваат пречек!

Ракометарите на Вардар испишаа нова историја. Трета сезона по ред ќе бидат на завршниот Ф-4 турнир, каде ќе се борат за втората титула, шампион на Европа.

По вечерашната машка игра од срце, “Иницијативата за спас на РК Вардар” предложи идеа пречек на ракометарите кои секако дека мора да го има. И “Вардар Фанс” ги повикува сите вардарци, да ги пречекаме утре ракометарите како херои, кои го заслужуваат сево ова!

Nike Air Penny 6