За почеток ќе не загрее скопската диџејка Тина, а потоа настапува Ивана Петерс од Белград. Веднаш по нејзе скопската публика ќе ужива во настапот на Ван Гог,. За крај- урбана музика со DUZO. 

Се гледаме на Кале!